Modetrend winter 2010-2011: zwart leer

GEDURFD STATEMENT

Als er een modetrend met kop en schouders boven de andere trends voor winter 2010-2011 uitsteekt, dan is het de zwart-leer trend. Zwart leer is deze winter helemaal in en dat verbaast ons niets. Vorig jaar winter zagen we al rock en punk invloeden en de ontwerpers borduren aankomende herfst en winter voort. Leer is een van de meest geziene materialen in de nieuwe wintercollecties.

Hoewel leer vaak stoer staat, gaan we ditmaal voor een chique look, ook wel biker chique genoemd. Basics krijgen een stijlvolle touch met de juiste accessoires. Maak een statement met zwart leer. BeauBags heeft een aantal zwarte leren laptoptassen geselecteerd die perfect aansluiten bij deze modetrend.

Zoals de stoere Edwin; een zeer handzame laptoptas voor 13 en 14" laptops die ook cross-over te dragen is. Kernwoorden die passen bij de Edwin zijn licht, compact en sportief.

Of de elegante Daisy; een super vrouwelijke tas, fraai afgewerkt met extra leer. Voor maximaal 16" laptops.

Ook de eigentijdse Olivier sluit perfect aan; een buitengewoon praktische tas voor maximaal 16" laptops met een representatieve, zakelijke uitstraling. Niet stijf, wel stijlvol.

En als laatste hebben wij de modieuze Laura geselecteerd; een hippe, langwerpige handtas, waar je laptop verticaal in past. Ideaal voor 13" laptops.