PARTNERS

 

Partners zijn partijen waarmee BeauBags een samenwerking heeft.

Ingenico (onderdeel van Worldline). Wat is Ingenico?

Ingenico is een online betaalservice die voor ons de betalingen uitvoert. Als je een bestelling hebt geplaatst en over gaat tot betaling, word je automatisch doorgestuurd naar de website van Ingenico/Worldline. Wanneer de betaling is voltooid, word je automatisch teruggeleid naar onze webwinkel. Ingenico is een beveiligde betaalomgeving en is te herkennen aan het slot dat zich links in de adresbalk bevindt.

Worldline. Wat is Woldline?

Worldline is de grootste Europese speler in betaaldiensten en de vierde grootste speler wereldwijd. Worldline voorziet in betrouwbare en veilige oplossingen in de betaalcyclus. Met 20,000 werknemers en uitgerust met de toewijding van de meest getalenteerde mensen in de betaalindustrie werkt Worldline steeds aan nieuwe manieren van betalen, leven en zaken doen.  

Trusted Shops, het keurmerk met kopersbescherming. Wat is Trusted Shops?

Lokaal en internationaal: Trusted Shops is de grootste community voor echt veilig online shoppen en het teken van vertrouwen voor gecertificeerde webshops.

Webshops die het keurmerk hebben ontvangen, zijn uitgebreid gecontroleerd en moeten voldoen aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops welke allen een basis hebben in zowel Europese als nationale wetgeving. Op deze manier worden consumenten beschermd tijdens het online shoppen, zodat je zorgeloos kunt winkelen bij Trusted Shops webshops.

Daarnaast zorgt Trusted Shops voor geverifieerde klantbeoordelingen van echte klanten.

Als je een bestelling heb geplaatst, dan krijg je per e-mail een beoordelingsverzoek om je ervaringen met anderen te delen. Dat is de reden waarom Trusted Shops een gesloten beoordelingsplatform heeft ontwikkeld. Voldoet de bestelling wat er in de productbeschrijving werd beloofd? Kwam je product op de aangegeven leverdatum aan? Antwoorden op deze vragen vind je op de beoordelingspagina van onze shop.

www.trustedshops.nl | veilig shoppen

Hipex. Wat is Hipex?

Hypersnelle en veilige E-commerce Hosting dat is waar Hipex voor staat. Hipex blaast de performance van veeleisende wehshops naar ongekende hoogtes en is één van de toonaangevende hostingpartijen van Nederland. Hierdoor krijg jij als klant een snelle, zorgeloze en vooral zeer veilige shop ervaring.