Privacybeleid BeauBags

JOUW PRIVACY IN GOED VERTROUWEN BIJ BEAUBAGS

BeauBags is dé tassen specialist. Officieel heten we Beau Brands.

Onze gegevens:

Hooistraat 61
6651 AC Druten

BeauBags respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die jij ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken jouw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. We houden ons bij het verwerken van persoonsgegevens aan de eisen die de privacywetgeving stelt.

  • >wij duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • >wij onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • >wij u eerst om toestemming vragen om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
  • >wij passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • >wij uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij kunnen op elk moment en zonder aankondiging wijzigingen aanbrengen in deze privacyverklaring en we raden je daarom aan om deze privacyverklaring zorgvuldig en regelmatig te lezen, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele inhoud. 

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 20-05-2018.

Gebruik van persoonsgegevens

Bij een bezoek aan onze webwinkel verkrijgen wij bepaalde gegevens van jou. Wij zullen jouw persoonsgegevens uitsluitend voor de volgende doeleinden gebruiken:

Het verwerken en uitvoeren van jouw bestellingen/verzoeken

  • >Het afstemmen van onze producten en diensten op jouw wensen
  • >Het bijhouden van jouw persoonlijke voorkeuren
  • >Het doen van persoonlijke suggesties en advisering over onze producten en diensten
  • >Ter verbetering van onze dienstverlening
  • >Om je te informeren over onze producten, diensten, evenementen en acties
  • >Om je gepersonaliseerde reclame-uitingen en aanbiedingen te kunnen doen
  • >Het doen van analyses en het maken van rapporten op geaggregeerd niveau
  • >Het verwerken van feedback en afhandelen van eventuele klachten
  • >Ter beveiliging van de gegevensverwerking
  • >Ter bescherming van eigendommen/personen
  • >Het tegengaan van fraude
  • >Ter voldoening aan onze wettelijke verplichtingen
Wij gebruiken de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:
  • NAW-gegevens
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • E-mailadres
  • Betalingsgegevens
  • IP-adres
  • Orderhistorie
  • Geboortedatum
  • Locatiegegevens

Toegang accountomgeving

Met ons klantaccount kun je toegang krijgen tot een beheeromgeving waar jezelf gegevens kunt instellen, opgeven en wijzigen.

Doeleinden:

  • Afhandelen bestelling
    Om de bestelling juist te kunnen afhandelen, maken wij gebruik van uw NAW-gegevens.
  • Afhandelen betaalverkeer
    Om de betaling van de bestelling juist te kunnen afhandelen, maken wij gebruik van uw betaalgegevens.
  • Communicatie
    Om de communicatie omtrent uw bestelling en/of andere vragen eenvoudig te laten verlopen, maken wij gebruik van uw persoonsgegevens/contactgegevens.
  • Uitvoering wettelijke plicht
    Om te voldoen aan onze wettelijke plicht bewaren wij jouw bestelhistorie inclusief betaalgegevens binnen de gestelde wettelijke termijn.
  • Marketing (indien toestemming)
    Om jou van persoonlijke aanbiedingen te kunnen voorzien, maken wij gebruik van jouw persoonsgegevens/contactgegevens. Deze gegevens worden alleen gebruikt wanneer jij hier toestemming voor geeft.
  • Fraudepreventie Ten behoeve van fraudepreventie maken wij, indien er sprake is van een gerechtvaardigd belang, gebruik van jouw IP-adres, adresgegevens en betaalgegevens.

Online winkelen zonder account

In de webshop kan je ook zonder account winkelen. Wij verwerken in dat geval alleen de volgende persoonsgegevens van jou die noodzakelijk zijn voor de goede afhandeling van jouw bestelling: je naam, (aflever) adres, e-mail adres, gegevens over je bestelling, betalingsgegevens.

Direct marketing 

Wij kunnen je nieuwsbrieven, uitnodigingen voor events of andere marketing berichten sturen. Indien wettelijk vereist vragen wij hiervoor toestemming via de webshop. Om gepersonaliseerde direct marketing berichten te kunnen sturen kunnen wij je gegevens koppelen aan de gegevens die wij reeds van je verwerken als klantaccount. Je kunt je te allen tijde afmelden voor onze direct marketing berichten. Je kunt daarvoor klikken op de link in het bericht of contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.

Reviews & klanttevredenheidsonderzoek

We vinden het fijn om te weten wat je van onze producten en service vindt. Door je ervaringen met ons te delen, help je ons om onze producten en diensten nóg beter te maken en af te stemmen op de wensen van onze klanten. Ook help je andere (potentiële) klanten om een beter beeld te krijgen. Wij publiceren de gemiddelde review scores namelijk op onze website en in de zoekresultaten van Google. 

Voor het verzamelen van klantervaringen werken we samen met externe klantenfeedback partijen

 Integratie van de Trusted Shops Trustbadge

Om ons Trusted Shops-keurmerk, de eventueel verzamelde beoordelingen en het productaanbod van Trusted Shops na een bestelling te kunnen tonen, is op deze webpagina de Trusted Shops Trustbadge geïntegreerd.

Na afweging van onze verschillende belangen, beschermt dit de legitieme heersende belangen voor optimale marketing van ons aanbod. De Trustbadge en de daarmee geadverteerde diensten zijn een product van TRUSTED SHOPS GmbH, Subbelrather Str. 15C, 50823 Keulen, Duitsland. Wanneer een Trustbadge wordt opgevraagd slaat de webserver automatisch een zogenaamde server-logfile op waarin je verzoek met bijvoorbeeld jouw IP-adres, de datum en tijd van het verzoek, de verzonden hoeveelheid gegevens en de naam van de internetprovider (toegangsgegevens) wordt gedocumenteerd. Deze toegangsgegevens worden niet verwerkt en uiterlijk 7 dagen na je laatste bezoek aan de pagina automatisch overschreven. Andere persoonsgerelateerde gegevens worden uitsluitend aan Trusted Shops doorgegeven wanneer je na het plaatsen van een bestelling ervoor kiest om de Trusted Shops-producten te gebruiken of al bent aangemeld voor het gebruik daarvan. In dat geval geldt de tussen jouw en Trusted Shops contractuele overeenkomst.

Contact

 

Wij bieden via onze webwinkel de mogelijkheid om vragen te stellen middels verschillende kanalen (zoals e-mail, telefoon en social media).

Ons klantenservice team helpt je graag met al je vragen, problemen en verzoeken. Je kan op verschillende manieren contact opnemen met onze klantenservice. 

 

Wij nemen geen telefoongesprekken op, maar maken wel notities over de inhoud van het telefoongesprek, zodat we je vraag of klacht kunnen behandelen. 

 

Je kiest zelf welke gegevens je aan onze klantenservice verstrekt. We kunnen je echter wel vragen om gegevens zoals je naam, e-mailadres en telefoonnummer zodat we je vraag of klacht kunnen behandelen en contact met je kunnen opnemen over de afhandeling hiervan. 

 

We bewaren de gegevens en berichten die je ons toestuurt zodat we deze kunnen terugzoeken in het geval dat je op een later moment weer contact met ons hierover opneemt. 

Sociale media

BeauBags maakt gebruik van de sociale media, zoals Facebook, Instagram en Pinterest. Wanneer je ons volgt op onze sociale media accounts of via je eigen sociale media account met ons communiceert, kunnen wij de gegevens van jouw openbare profiel van je sociale media account verwerken. Afhankelijk van de instellingen van jouw profiel en de actie die je kiest (zoals ons nieuwsbericht liken op Facebook) kunnen onze marketingberichten en nieuwsberichten worden getoond op jouw overzichtspagina.

Wanneer je via sociale media met ons communiceert (bijvoorbeeld door content te plaatsen op ons profiel, persoonlijke berichten te sturen, (re)tweets te sturen of berichten te liken) kunnen wij je persoonsgegevens verwerken om jouw berichten of getoonde interesse te beantwoorden.

Wij maken gebruik van de diverse advertentiemogelijkheden die de social media platformen aanbieden. Zo kunnen we je bijvoorbeeld advertenties tonen op basis van je leeftijd, waar je woont, of je ons volgt en of je bepaalde interesses hebt. Wij hebben geen invloed op de gegevens die jij met het social media platform deelt of die zij op andere wijze over jou verzamelen. Voor meer informatie hierover verwijzen we je naar de voorwaarden van deze platformen zelf.

Publicatie

Wij publiceren of verkopen uw persoonsgegevens in geen enkel geval.

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden

BeauBags kan bij het verwerken van jouw persoonsgegevens gebruik maken van dienstverlening van anderen. Deze met zorg uitgekozen dienstverleners treden op als bewerker namens BeauBags. Wij hebben met deze dienstverleners afspraken gemaakt over de beveiliging en bescherming van jouw persoonsgegevens.

In onze shop bieden wij de betaalservice AfterPay van Arvato Finance B.V., kantoorhoudend  KR Poststraat 90 te Heerenveen. Telefonische bereikbaar via 020-7230270. Bij deze betaalmethode wordt een kredietwaardigheidsbeoordeling uitgevoerd.

BeauBags kan jouw persoonsgegevens verstrekken aan overheidsinstanties indien zij daartoe wettelijk verplicht is of in geval van verdediging van haar rechten in een juridische procedure.

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Deze buttons verstrekken enkel een link en geven geen persoonsgegevens door aan derden.

Cookies

Om het gebruik van onze Webshop in kaart te brengen en te analyseren maken wij gebruik van de webanalyse-tools Google Analytics, aangeboden door Google. De cookies van Google Analytics stellen ons onder meer in staat om te zien hoe vaak onze website wordt bezocht en welke pagina´s van onze website het vaakst worden bekeken. 

Voor de volledige informatie over de functionaliteit van en gegevensverwerking verwijzen wij u naar:
Google Analytics: zie Privacy Statement

De verzamelde informatie wordt verwerkt in statistieken en wordt door ons gebruikt om onze website te optimaliseren. De verzamelde informatie wordt door ons niet gebruikt om u, als persoon, te identificeren.

Voor de volledige informatie over de functionaliteit van en gegevensverwerking van Beau Brands verwijzen wij u naar de verklaring in de Cookie Policy.

Beveiliging

Wij gaan zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Dat betekent onder meer dat wij adequate technische en organisatorische maatregelen nemen om je persoonsgegevens te beveiligen en te beschermen tegen verlies of oneigenlijke verwerking.  Je persoonsgegevens worden opgeslagen in een beveiligde omgeving en zijn slechts toegankelijk voor daartoe geautoriseerde medewerkers en dienstverleners van BeauBags voor zover dit noodzakelijk is voor de verwerkingen van jouw persoonsgegevens zoals beschreven in deze privacyverklaring.

 

  • Al je persoonsgegevens worden op secure servers opgeslagen in Nederland.
  • Al je persoonsgegevens worden via een beveiligde verbinding verzonden, dit is te herkennen aan ‘https’ in de adresbalk en het hangslotje.

Bewaartermijnen

De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om uw bestelling(en) af te handelen, inclusief garantie, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht).

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen, voordat u van deze websites gebruik maakt.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

Autoriteit Persoonsgegevens

 Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contact

Heb je vragen over de wijze waarop wij je persoonsgegevens verwerken, of wil je persoonsgegevens inzien, corrigeren of verwijderen, neem dan contact met ons op. Wij zullen binnen 4 weken reageren op uw verzoek.

BeauBags VOF Hooistraat 61 6651 AC Druten

e-mail: info@beaubags.nl

Ons postadres: Hooistraat 61, 651 AC, Druten

Ons inschrijfnummer bij de Kamer van Koophandel is: 30266611

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan, die je hier kunt vinden: https://ec.europa.eu/consumers/odr. Consumenten hebben de mogelijkheid om dit platform te gebruiken voor de beslechting van geschillen.