VEILIG EN SIMPEL BETALEN

 

Transacties bij BeauBags worden door Ingenico/Worldline (link naar de Woldline website) verwerkt via een beveiligde omgeving. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

Bij BeauBags kun je op verschillende manieren betalen:

 

iDeal iDEAL (Nederland)
Veilig en makkelijk afrekenen in de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank. Als je bankiert via internet, dan kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL wordt ondersteund door de volgende banken:
ABN AMRO, Rabobank, ING, SNS Bank, Regio Bank, ASN Bank, Bunq, Triodos Bank,  Van Lanschot Bankiers, Knab Bank.
Meer informatie over iDEAL >>
   
 
mastercard
mastercard-secure
MasterCard
Via het beveiligde Ingenico betaalsysteem kun je direct online afrekenen met je MasterCard. Met MasterCard® SecureCode™, een extra veiligheid service voor internetbetalingen, zorgt MasterCard ervoor dat je gegevens nog beter beschermd zijn als je betaalt via internet.
Meer informatie over MasterCard >>
 
Visa
verified by visa
Visa Card
Via het beveiligde Ingenico betaalsysteem kun je direct online afrekenen met je Visa Card. Met Verified by Visa zorgt Visa ervoor dat je gegevens nog beter beschermd zijn als je betaalt via internet.

Meer informatie over Visa Card >>
 
 
Afterpay
AfterPay, achteraf betalen met digitale acceptgiro.
Met digitale acceptgiro je online bestelling betalen via AfterPay. AfterPay voert voor BeauBags.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij BeauBags.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 500,00 als je betaalt via AfterPay. Wij berekenen €0,95 extra voor de de acceptgirokosten.. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
Je kunt bij vragen altijd contact met Afterpay opnemen >>

Voor meer informatie over Afterpay verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website >>
 
 
Paypal
PayPal
PayPal is een zeer veilige en eenvoudige manier om online te betalen. Je betaalt via een PayPal account, die gekoppeld is aan een creditcard of bankrekening van je eigen keuze.
Meer informatie over PayPal >>
 
 
American Express
American Express
Via het beveiligde Ingenico betaalsysteem kun je direct online afrekenen met je American Express Card.
Meer informatie over American Express >>
 
 
Bancontact / Mister Cash
Bancontact/Mister Cash
Veilig en makkelijk afrekenen in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen Belgische bank. Als je bankiert via internet, dan kun je direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Bancontact/Mister Cash wordt ondersteund door de volgende banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank.
Meer informatie over Bancontact/Mister Cash >>
 
 
bankoverschrijving
Zelf overmaken d.m.v. bankoverschrijving (BankTransfer)
Je ontvangt na je bestelling een e-mail met daarin de gegevens voor je overschrijving. Wanneer het volledige bedrag bij ons binnen is wordt je bestelling automatisch behandeld en zal deze naar het door jou opgegeven adres worden verstuurd. Een overschrijving kan tot 1-3 werkdagen duren. Is je betaling voor 22:00 uur bij ons binnen dan versturen wij nog dezelfde (werk)dag.

 
 
 
BeauBags voldoet aan de eisen van de wet Koop op afstand. In deze wet is onder andere geregeld dat de bedrijfsgegevens, het adres, de contactgegevens, het btw-nummer, de verzendkosten en de bedenktijd op de website moet staan.