Terug

Barbour

Er komen geen producten overeen met de selectie.

COMING SOON: BARBOUR, BEAUBAGS LANCEERT BINNENKORT DE NIEUWE BARBOUR HERFST/WINTER 2025 COLLECTIE

Ontdek binnenkort Barbour bij BeauBags: Tijdloze Britse Stijl

Welkom Barbour, het nieuwe merk bij BeauBags! Barbour combineert meer dan een eeuw aan vakmanschap met moderne innovatie. Onze collectie biedt iconische waxjassen, stijlvolle outdoor kleding en elegante accessoires, perfect voor elke gelegenheid. Barbour staat bekend om zijn duurzame, hoogwaardige materialen en tijdloze Britse stijl. Of je nu op zoek bent naar een klassieke jas voor het dagelijks leven of een functionele outfit voor avonturen, Barbour heeft het allemaal. Bezoek binnenkort onze webshop en voeg een stukje Britse traditie en kwaliteit toe aan je garderobe met Barbour.

BARBOUR THE WAY OF LIFE: Laat je inspireren om optimaal te genieten van de eenvoudige dingen in het leven en van het geweldige buiten zijn.

DE STANDAARD VOOR BRITSE STIJL

Barbour combineert naadloos lifestylemode van hoge kwaliteit met functionaliteit. Het merk wordt nog steeds gerund door een familie en belichaamt tijdloze Britse stijl, met succes over de Europese grenzen heen. Voor mannen die op zoek zijn naar kwaliteit, biedt Barbour een reeks modecreaties en accessoires, naast hun populaire waxjassen.

BRITSE TRADITIE

Barbour werd in 1894 opgericht door John Barbour in Noordoost-Engeland en is een Brits familiebedrijf van de vijfde generatie dat is gebaseerd op de principes van kwaliteit, aandacht voor detail, duurzaamheid en functionaliteit. Gedurende zijn hele geschiedenis is Barbour toegewijd gebleven aan het welzijn, de gezondheid en de veiligheid van zijn werknemers en leveranciers, en levert het consequent sociaal en ecologisch verantwoorde producten aan klanten. Als verantwoordelijke en ethische fabrikant en verkoper tolereert Barbour geen schending van mensenrechten binnen het bedrijf of toeleveringsketens. Door middel van verschillende duurzaamheidsprogramma's zet Barbour zich in om de levensduur van haar kleding te verlengen en producten te ontwerpen die de impact op het milieu minimaliseren.

KLASSIEKE WAXJACKS

Het wereldwijde succes van het merk wordt grotendeels toegeschreven aan de klassieke waxjacks, zoals de Bedale, Beaufort en Bednell, die verkrijgbaar zijn in nieuwe kleuren en designs. Deze robuuste, weerbestendige jassen zijn ideaal voor het Engelse klimaat en worden nog steeds gemaakt in South Shields. Barbour's uitstekende klantenservice ondersteunt deze kwaliteit, met jaarlijks tot 100.000 gerepareerde, op maat gemaakte of opnieuw gewaxte jassen, wat zorgt voor blijvende klanttevredenheid.

LANDELIJKE LEVENSSTIJL

De collecties van Barbour doen denken aan het Engelse platteland en bieden complete outfits, van hoeden tot schoenen. De toewijding van het merk aan functionaliteit van de stof, snit en ontwerp zorgt voor duurzame mode voor elke gelegenheid.

KONINKLIJKE GOEDKEURING

Barbour's klassieke Britse stijl verdiende in 1974 de Royal Warrant, waardoor het een officiële leverancier van de hertog van Edinburgh werd. Hun ruiterjassen en all-weather combinaties zijn wereldwijd bekend en worden gedragen door uiteenlopende persoonlijkheden, van rocksterren tot royalty's.

Het familiebedrijf van Barbour omspant generaties en stijlen en biedt iets voor elke smaak met hoge kwaliteit en diverse modellen en kleuren. Het Schotse erfgoed van het merk is duidelijk zichtbaar in de ruitpatronen en aardetinten, aangevuld met moderne, modieuze variaties, die een brug slaan tussen traditie en hedendaagse stijl.

Ontdek vandaag nog Barbour's iconische Britse lifestyle mode.

GEAUTORISEERDE BARBOUR DEALER

BeauBags is een geautoriseerde internationale Barbour Dealer en jouw Barbour specialist. Voor persoonlijk en deskundig advies kan je ons bellen of mailen, wij helpen je graag. BeauBags heeft een groot Barbour assortiment en alle producten hebben wij op voorraad. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur dan versturen wij nog dezelfde dag. Levering en retourzendingen zijn daarbij altijd kosteloos en je mag altijd ruilen of je krijgt je geld terug.

 

Barbour, For Generations To Come from Barbour on YouTube.

 

Barbour, the way of life