GRATIS RETOURNEREN MET POSTNL OF DPD PARCEL SHOP

 

Onze belangrijkste prioriteit is dat jij tevreden bent. Daarom kun je jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst kosteloos aan ons terugsturen met behulp van de meegeleverde retoursticker.

Retourneren werkt heel simpel. Stop de items samen met de retourbon in een doos, het kan in de orginele verpakking. Plak de meegeleverde retoursticker op de doos. Geef het pakket af bij een PostNL-locatie of bij een DPD Parcel Shop afhankelijk van de op het retouretiket vermelde vervoerder.

Als wij het pakketje binnen hebben, krijg je een bevestiging via de mail. Terugbetaling gebeurt zo snel mogelijk, meestal binnen 2 tot 5 werkdagen doch binnen 14 dagen volgend op de dag van de herroeping, inclusief bezorg- en retourkosten, als wij het product hebben ontvangen of je aantoont dat je het product hebt teruggezonden.

Wanneer je het artikel wilt ruilen nemen wij uiteraard ook de verzendkosten van je nieuwe bestelling voor onze rekening.

Als je nog vragen hebt over onze retourprocedure, dan kun je die stellen aan een medewerker van onze klantenservice. Tijdens werkdagen zijn wij van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 085-8783543.

Herroepingsrecht ofwel de overeenkomt ontbinden bij BeauBags

Herroepingsrecht:
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Herroepen van je bestelling na verzending:
Na ontvangst van het product heb je 14 dagen bedenktijd om te besluiten of je de overeenkomst wilt herroepen / ontbinden*. In deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet. Zodra je aangeeft gebruik te maken van deze bedenktijd, dien je binnen 16 dagen je bestelling gratis naar ons terug te sturen. Je kunt gebruik maken van het modelformulier voor herroeping. Je bent echter niet verplicht het modelformulier te gebruiken, want ook zonder het formulier geldt het herroepingsrecht. 

Zo snel mogelijk doch binnen 14 dagen na ontbinding krijg je alles wat je hebt betaald, inclusief bezorg- en retourkosten, terugbetaald op je rekening. Als je een deel van de bestelling terugstuurt, krijg je alleen dat deel teruggestort. Je ontvangt van ons een e-mail ter bevestiging van je retourmelding. 

Formulier voor herroeping:
Je kunt, om gebruik te maken van je recht op herroeping, ook onderstaand formulier invullen en eventueel samen met je bestelling terugsturen.

E-mail: verkoop@beaubags.nl
Adres: BeauBags, Hooistraat 61, 6651 AC Druten, Nederland

Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

- de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

herroept/herroepen*.
De bestelling met bestelnummer [bestelnummer]

Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling ontvangst bij producten]

[Naam consumenten(en)]

[Adres consument(en)][Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)