GRATIS RETOURNEREN MET POSTNL

 

Onze belangrijkste prioriteit is dat jij tevreden bent. Daarom kun je jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst kosteloos aan ons terugsturen met behulp van de meegeleverde retoursticker.

Retourneren werkt heel simpel. Stop de items samen met de retourbon in een doos, het kan in de orginele verpakking. Plak de retoursticker op de doos. Breng het pakket naar het postkantoor.

Als wij het pakketje binnen hebben, krijg je een bevestiging via de mail. Terugbetaling gebeurt zo snel mogelijk, meestal binnen 2 tot 5 werkdagen doch binnen 14 dagen volgend op de dag van de herroeping, inclusief bezorg- en retourkosten, als wij het product hebben ontvangen of je aantoont dat je het product hebt teruggezonden.

Wanneer je het artikel wilt ruilen nemen wij uiteraard ook de verzendkosten van je nieuwe bestelling voor onze rekening.

Als je nog vragen hebt over onze retourprocedure, dan kun je die stellen aan een medewerker van onze klantenservice. Tijdens werkdagen zijn wij van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 085-8783543.

Herroepingsrecht ofwel de overeenkomt ontbinden bij BeauBags.nl

Na ontvangst van het product heb je 30 dagen bedenktijd om te besluiten of je de overeenkomst wilt herroepen / ontbinden*. In deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet. Zodra je aangeeft gebruik te maken van deze bedenktijd, dien je binnen 30 dagen je bestelling gratis naar ons terug te sturen. Je kunt gebruik maken van het modelformulier voor herroeping. Je bent echter niet verplicht het modelformulier te gebruiken, want ook zonder het formulier geldt het herroepingsrecht. Na het ontbinden heb je nog 30 dagen de tijd om het product te retourneren. Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Zo snel mogelijk doch binnen 14 dagen na ontbinding krijg je alles wat je hebt betaald, inclusief bezorg- en retourkosten, terugbetaald op je rekening. Als je een deel van de bestelling terugstuurt, krijg je alleen dat deel teruggestort. Meer informatie over "Herroepingrecht" kan je vinden op de website www.acm.nl