FILSON

koop je bij BeauBags, de FILSON tassen specialist van Europa


Filson Winter 2018 collectie koop je bij BeauBags

Filson Briefcases en Computer Bags koop je bij BeauBagsFilson Briefcases en Computer Bags shop nu bij BeauBags

Filson Rugzakken koop je bij BeauBagsFilson Rugzakken en Rugtassen

Filson visit the Walchuk Ranch

FILSON

Filson Bags are not just good-looking—they are designed rugged for use in the outdoors.

Filson Duffle Bags koop je bij BeauBagsFilson Duffle Bags

 

Over Filson tassen, een verhaal van kwaliteit Bekijk hier de video

 

FILSON

ode aan kwaliteit

Filson tassen met levenslange Garantie

 

FILSON TASSEN | onverwoestbare kwaliteit

Opgericht in 1897 in Seatlle, begon C.C. Filson met produceren van kleding, dekens en accessoires voor goudzoekers die op weg waren naar Alaska tijdens de Alaska Gold Rush. De mannen en omgevingen waren ruig en de uitrusting had veel te verduren. Dit vereiste stevige en duurzame producten die bestand waren tegen de zwaarste omstandigheden op de meest veeleisende plekken ter wereld. C.C. Filson had al snel door dat alleen het beste goed genoeg was en startte met het ontwerpen, produceren en verkopen van goederen van een onverwoestbare kwaliteit. Tot op de dag van vandaag hanteert Filson nog dezelfde filosofie; "Might as well have the best" en "Unfailing goods"

Eind 19e begin 20e eeuw verschoof C.C. Filson zijn focus naar jagen, vissen en werken in de outdoor en werden tassen een vast onderdeel van het steeds uitgebreidere assortiment. Tegenwoordig is Filson een wereldwijde fabrikant, groothandel en detailhandelaar die voortdurend nieuwe tassen ontwikkeld voor diegene die weigeren om binnen te blijven. Tassen van onverwoestbare kwaliteit die de filosofie van haar stichter na blijven komen.

En dit blijft niet onopgemerkt. Terwijl veel outdoorsmen, 120 jaar later, nog steeds zweren bij het merk is er een groeiende belangstelling voor Filson tassen onder mensen die houden van authenticiteit, kwaliteit en duurzaamheid.