• FILSON BAG LARGE CARRY ON

    Filson bag

     

    DE KOFFER

    Deze Filson carry-on bag is een verlengstuk van de Filson original briefcase. Ruim en sterk, maar ook licht en classy. De perfecte reistas voor een weekje weg of als je vaak een aantal dagen op zakenreis bent.

    Filson bag large carry on verkrijgbaar in drie kleuren. Bekijk & Shop >>

     

     

  • NIEUW: FILSON ORIGINAL BRIEFCASE

    Filson original briefcase 70256

    DE FILSON ORIGINAL BRIEFCASE AL JAREN DE STIJLICOON ONDER DE MANNEN TASSEN

    Kenners onder ons hebben de tassen van Filson jaren geleden al wel eens gespot in de USA, maar sinds dit jaar is dit geweldige merk ook te koop in Nederland. Wij van BeauBags zijn dan ook super trots dat Filson ons heeft uitgekozen als de online Filson tassen specialist. Bij BeauBags is de hele Filson tassen collectie te koop. Staat jouw favoriete Filson tas niet in onze shop neem dan contact met ons op zodat wij deze speciaal voor jouw kunnen bestellen.

    Filson is vooral heel erg bekend geworden met de Filson original briefcase. Deze tas misstaat nooit. De Filson original briefcase heeft niet alleen de juiste looks, maar is ook nog eens erg functioneel. Filson maakt alleen gebruik van de beste materialen. De Filson original briefcase is gemaakt van onverwoestbaar katoen canvas en stevig taan leer. Daarom krijg je van Filson levenslange garantie. Made in USA.

    De Filson original briefcase is verkrijgbaar in de kleuren tan, navy, ottergreen, bruin en ook in zwart. Bekijk & Shop >>>

     

  • NIEUW: KNOMO LEREN MESSENGER

    laptoptas leer heren Knomo Bungo zwart

     

    ZOWEL ZAKELIJK ALS PRIVE, DE IDEALE COMBI!

    Een leren messenger bag is een onmisbaar accessoire voor een man. Deze variant van Knomo is niet alleen stijlvol, maar ook sportief en praktisch. Ideaal voor naar kantoor of op reis. Alle belangrijke spullen passen in deze tas. Aan de binnenzijde biedt deze laptoptas verschillende opbergvakken. Makkelijk te dragen door de verstelbare schouderriem. Knomo maakt alleen functionele tassen van het beste leer.

    Knomo messenger Bungo is verkrijgbaar in tijdloos zwart.

    Bekijk meer foto's en shop heren laptop messenger Knomo Bungo >>>

    Lees verder

  • NIEUW: LAPTOPTAS VOOR MANNEN, KNOMO WARWICK

    How to wear laptoptas Knomo Warwick bruin 54-252-BRN

     

    IDEAAL, EEN ZEE VAN RUIMTE EN STIJLVOL!

    Laptoptas Knomo Warwick is de ideale mannen tas. Verdeeld in 2 compartimenten biedt deze tas één aparte ruimte voor je laptop en één voor alle andere spullen. De afneembare en verstelbare schouderband maakt de Warwick de perfecte laptoptas voor alle arbeidsituaties.

    Knomo Warwick is verkrijgbaar in de kleuren bruin en zwart.

    Bekijk hier meer foto's >>

    Kleding te koop bij Mr. Porter en Jack Spade

  • SARAH DE IDEALE LAPTOPTAS VOOR VROUWEN

    How to wear dames laptoptas Sarah smookyVROUWELIJK EN LEKKER VEEL RUIMTE

    Dames laptoptas Sarah is vrouwelijk en uitgevoerd in het mooiste leer. Sarah is een stijlvolle werktas waar je alles in kwijt kunt. Hét bewijs dat functionaliteit en een aantrekkelijke uitstraling prima samengaan. De ideale laptoptas voor onderweg, op kantoor of een weekend weg. Het grote voorvak op de voorzijde biedt voldoende ruimte voor bijvoorbeeld jouw tablet… Met deze tas hoef je ’s ochtends geen concessies te doen.Alles past erin wat je de hele dag graag bij je wilt dragen.Door de strakke vormgeving van deze laptoptas in combinatie met het mooie stikwerk maakt deze tas tot een zakelijke topper! De pockets op de voorzijde, en de shopperhengsels geven deze tas een vrouwelijke uitstraling.

    Dames laptoptas Sarah is verkrijgbaar in de kleuren: zwart, smooky, cognac en bruin.         Bekijk meer foto's en shop dames laptoptas Sarah >>

     

  • NIEUW: leren dames laptoptas Olivia

    laptoptas dames werktas olivia

    Dames laptoptas Olivia is stijlvol, stoer en makkelijk om zowel overdag naar je werk te gebruiken als privé. Door de shopperhengels is deze werktas makkelijk te dragen. Olivia heeft niet alleen een pocket voor een laptop, maar ook een extra pocket voor jouw tablet. Met Olivia voeg je iets speciaals toe aan je dagelijkse werk outfit. Een cognac-kleurige werktas combineert geweldig met bijpassende accessoires in dezelfde kleur nuance. Verder combineert de kleur cognac makkelijk met andere kleuren die vaak gebruikt worden in zakelijke kleding, zoals zwart, bruin en donkerblauw.

    Dames laptoptas Olivia is verkrijgbaar in 5 nieuwe kleuren; cognac, zwart, bruin, smooky en rood, grey, rood, dark olive

    Bekijk meer foto's & Shop dames laptoptas Olivia >>

  • DAMES LAPTOPTAS KATE

    laptoptas dames werktas Kate zwart

    5 DAYS - 5 WAYS

    Wat trek je aan naar kantoor? Iedere dag van de week is anders. Van een gewone dag op kantoor naar een belangrijke meeting. Wat is de dresscode? Van informeel tot formeel. Omdat je meestal niet de keuze hebt uit verschillende laptoptassen is het wel zo handig om één mooie dames laptoptas te hebben die makkelijk te combineren is. Dames laptoptas Kate is zo'n tas. Kate past bij iedere look. Of het nu chic, zakelijk, elegant, stoer of vrouwelijk moet zijn dames laptoptas Kate zorgt voor de finishing touch.

    Bekijk deze dames laptoptas >>

     

  • OP REIS MET FILSON BAG SMALL CARRY ON

    Filson bag carry on  Filson bag small carry on

  • DE KANTOORTAS

    laptoptas dames werktas Kate

    MOST WANTED

    Met een mooie dames laptoptas maak je elke outfit af. Een tas aanschaffen is echter niet makkelijk, omdat hij echt bij je persoonlijkheid moet passen en  je vast wilt dat hij een leven lang meegaat. Lees verder

  • EEN GOEDE WERKTAS KAN HET VERSCHIL MAKEN!

    heren leren werktas business tas kantoortas

    HOW TO WEAR: WERKTAS OLIVIER

    Als je op het punt staat te investeren in een goede kantoortas, kies dan voor laptoptas Olivier. Deze is van hoge kwaliteit en is qua ontwerp uniek en anders dan alle andere tassen.

    SHOP: Olivier, geschikt als werktas, laptoptas, kantoortas en aktetas

     

Artikelen 1 tot 10 van 132 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 14