30 dagen retourrecht

 


 

30 dagen retourrecht

Onze belangrijkste prioriteit is dat jij tevreden bent. Daarom kun je jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst kosteloos, zonder opgaaf van reden, aan ons terugsturen.

Simpel retourneren

Retourneren werkt heel simpel. Stop de items samen met de pakbon in een doos, het kan in de originele verpakking. Vraag per email op: 
cs@yourhelpdesk.eu een retourstikker aan. Vermeld hierbij je ordernummer. Print de retourstikker uit en plak hem op de doos. Geef het pakket af bij een DPD Parcel Shop.

Terugstorten van het aankoopbedrag

Terugstorting van je aankoopbedrag, of creditering van je creditcard, gebeurt binnen 2 tot 5 werkdagen na ontvangst van je retourzending.

Ruilen

Wanneer je het artikel wilt ruilen nemen wij uiteraard ook de verzendkosten van je nieuwe bestelling voor onze rekening.
We verzoeken je het artikel terug te sturen en een nieuwe bestelling met het juiste artikel of de juiste maat/kleur via onze webshop te plaatsen.


Vragen

Als je nog vragen hebt over onze retourprocedure, dan kun je die stellen aan een medewerker van onze klantenservice. Tijdens werkdagen zijn wij van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 085-8783543.NIEUW: LAPTOPTAS VOOR MANNEN, KNOMO WARWICK

How to wear laptoptas Knomo Warwick bruin 54-252-BRN

 

IDEAAL, EEN ZEE VAN RUIMTE EN STIJLVOL!

Laptoptas Knomo Warwick is de ideale mannen tas. Verdeeld in 2 compartimenten biedt deze tas één aparte ruimte voor je laptop en één voor alle andere spullen. De afneembare en verstelbare schouderband maakt de Warwick de perfecte laptoptas voor alle arbeidsituaties.

Knomo Warwick is verkrijgbaar in de kleuren bruin en zwart.

Bekijk hier meer foto's >>

Kleding te koop bij Mr. Porter en Jack Spade