Een beetje man kan niet zonder een tas

OOIT WERD EEN MAN MET EEN TAS RAAR AANGEKEKEN.

Oké, een schooljongen met een zware leren schooltas, een keurige ambtenaar met een saaie aktentas, of een alternatieve jongere met een 'pukkel', dat kon nog wel. Maar een volwassen man die met een mooie tas op straat liep, daar werd om gelachen.

Tegenwoordig is dat anders. De mannentas is een geaccepteerd onderdeel van de mannengarderobe geworden, en dat is maar goed ook. Een tas is namelijk ook voor mannen ontzettend handig. Want waar moet je met al de spullen die je als man elke dag meesleept? Een sleutelbos maakt gaten in je broekzak – als hij er al niet ongemerkt uitvalt. Een portefeuille kán in je achterzak, maar dan zijn na verloop van tijd al je pasjes beschadigd, om maar niet te spreken over het risico van zakkenrollen.
Dan zijn er nog de binnenzakken van je colbert, maar wil je nou echt dat je dure colberts geruïneerd worden door een berg spullen in de binnenzakken? En iedere modieuze man weet dat je de zakken aan de buitenkant van een colbert netjes dichtgenaaid moet laten. Die gebruik je gewoonweg niet.

Een tas is dus dé oplossing. Ruimte voor je portefeuille, je sleutels, je agenda, je laptop, pennen, zakdoeken, kleingeld voor de parkeermeter, een pakje kauwgum, en wat je verder nog zoal dagelijks nodig hebt. Allemaal praktisch bij elkaar, veilig opgeborgen en klaar om te gebruiken. Absoluut niet fatterig dus, zo'n mannentas. Integendeel, een tas is een zeer praktisch en onmisbaar accessoire voor een man.

Bekijk meer: laptoptassen voor heren

bron: http://www.bndestem.nl/algemeen/show/6894084/Een-beetje-man-kan-niet-zonder-een-tas.ece# door Hans Blommaert

 • Maarten Mulders
  Maarten Mulders juli 14, 2010 om 15:30

  Beste Beaubags,

  ik wil jullie graag complimenteren met de hele gave site en natuurlijk de mooie tassen. Zelf heb ik er ook 1 en naast de functionele waarde heeft deze tas ook een hele esthetische waarde; Kortom je kunt zeer zeker mee gezien worden! Heel veel succes!

  Reageren
  • Dennis

   Hallo Maarten,

   Bedankt voor je leuke reactie. Goed te horen dat onze filosofie, functionaliteit op zijn allermooist, door jou wordt gewaardeerd!

   Groeten, Dennis

   Reageren