Verras je moeder met een uniek cadeau

VOOR DE LIEFSTE MAMA een stijlvolle, elegante, modieuze laptoptas

Moederdag is een dag om je moeder te waarderen en te bedanken voor haar liefde en zorgzaamheid. We willen allemaal graag iets origineels geven of (misschien...) krijgen. Dat blijkt toch wel erg lastig te zijn, want de meeste moeders hebben al zo ontzettend veel. BeauBags heeft een originele oplossing voor alle gulle gevers! Geef haar een laptoptas. Voor alle stijlvolle moeders hebben we laptoptas Sofia, voor de sportieve moeder hebben we laptoptas Emma, voor de fashion mum laptoptas Laura. Houd je moeder toch meer van elegante tassen ga dan voor laptoptas Daisy.

En als je toch aan het bestellen bent, trakteer gelijk jezelf ook op een van deze fantastische laptoptassen. En ben je zelf moeder, geef je man en kinderen een kleine hint in de goede richting…..let maar op, het werkt!

Speciaal voor Moederdag wordt je bestelling door ons feestelijk ingepakt en voorzien van een mooie kaart met een persoonlijke boodschap van jou als gever. Als je gebruik wilt maken van de cadeauservice, voer je bij het afleveradres het adres in van je moeder. Bij “als cadeau versturen” kun jij je persoonlijke boodschap kwijt.