Zakelijke kleding voor modebewuste vrouwen

NIET TUTTIG

Als zakenvrouw moet je soms zakelijk gekleed gaan, maar je wilt geen saai en truttig mantelpak? Gelukkig weten al heel wat zakenvrouwen de weg te vinden naar NAN, een modelabel gespecialiseerd in zakelijke mode voor de jonge, moderne vrouw.

De collectie van NAN bestaat uit broeken, jasjes, shirts en blouses die onderling te combineren zijn, wel zo handig. De kleding laat het vrouwelijk figuur stralen en weet op de juiste plaatsen het accent te leggen. Ondanks het zakelijke wat voorop staat, oogt de kleding niet saai want er is voldoende ruimte voor een knipoog, bijvoorbeeld door verrassende bedrukte voeringen.

De blouses zijn voorzien van contrasterende kleuren die terugkomen in de manchetten en de opstaande kragen zorgen voor een krachtige, pittige look. Daarnaast is er ook volop aandacht voor een ‘personal touch’, bijvoorbeeld door het gebruik van losse manchetknopen die steeds weer kunnen worden aangepast aan de andere accessoires van de draagster. Mix & match is het credo!  Zorg ervoor dat je werktas, aktetas of laptoptas in overeenstemming is met je stijlvolle NAN outfit.

Voor meer informatie over NAN, www.nansuits.com