30 dagen retourrecht

 


 

30 dagen retourrecht

Onze belangrijkste prioriteit is dat jij tevreden bent. Daarom kun je jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst kosteloos, zonder opgaaf van reden, aan ons terugsturen.

Simpel retourneren

Retourneren werkt heel simpel. Stop de items samen met de pakbon in een doos, het kan in de originele verpakking. Vraag per e-mail op: 
beaubags.nl/contacts een retoursticker aan. Vermeld hierbij je ordernummer. Print de retoursticker uit en plak hem op de doos. Geef het pakket af bij een DPD Parcel Shop.

Terugstorten van het aankoopbedrag

Terugstorting van je aankoopbedrag, of creditering van je creditcard, gebeurt binnen 1 tot 5 werkdagen na ontvangst van je retourzending.

Ruilen

Wanneer je het artikel wilt ruilen nemen wij uiteraard ook de verzendkosten van je nieuwe bestelling voor onze rekening.
We verzoeken je het artikel terug te sturen en een nieuwe bestelling met het juiste artikel of de juiste maat/kleur via onze webshop te plaatsen.


Vragen

Als je nog vragen hebt over onze retourprocedure, dan kun je die stellen aan een medewerker van onze klantenservice. Tijdens werkdagen zijn wij van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 085-8783543.STUTTERHEIM MAATVOERING

 

Stutterheim Stockholm:

De Stockholm is unisex en heeft een rechte pasvorm. Sommige mensen kiezen ervoor om de Stockholm slank te dragen, anderen verkiezen een ruimere pasvorm.
Bestel je je eigen maat dan kan er nog een jas onder. Wil je hem niet over je jas dragen bestel dan een maatje kleiner. Houd er rekening mee dat het mannen maten zijn.

Voor mannen - De regenjas heeft een royale pasvorm, val je tussen twee maten in is het aan te raden een kleinere maat te nemen. 


Voor vrouwen - De Stockholm is een unisex jas, wat in het algemeen betekent dat ze groot zijn voor vrouwen. Ook is de armlengte iets langer dan normaal. 

Bestel daarom 1 maat kleiner. 
Voor een vrouwenmaat S kies je XS.
De Stockholm regenjas heeft een royale pasvorm, val je tussen twee maten in is het aan te raden 2 maten kleiner te nemen. 


Houd er rekening mee dat de rechte pasvorm van de Stockholm jas door sommige vrouwen wordt ervaren als smal over de heupen en buste.

Wil je in plaats van een rechte fit een meer vrouwelijker silhouet kijk dan eens naar model Mosebacke. De Stutterheim Mosebacke heeft een A-lijn en is iets langer en wijder.

Stutterheim Stockholm Maatvoering tekening Stutterheim Stockholm Maatvoering


Stutterheim Mosebacke:

De Stutterheim Mosebacke regenjas is de damesversie van de iconische Stockholm regenjas in A-line. Dit vrouwelijke model heeft een prachtig silhouet met een ruime pasvorm.

De Mosebacke valt groot. Bestel je je eigen maat dan kan er nog een winterjas onder. Wil je hem niet over je winterjas dragen bestel dan een maatje kleiner.
De Mosebacke regenjas heeft een A-lijn, die elk silhouet prachtig streelt. Het biedt vooral meer ruimte boven de heupen. De pasvorm is royaal te noemen, val je tussen twee maten in is het aan te raden 1 maat kleiner te nemen.

Wil je in plaats van een A-lijn een meer klassieke fit kijk dan eens naar model Stockholm. De Stutterheim Stockholm heeft een rechte pasvorm, is daardoor iets slanker.

Stutterheim Mosebacke Maatvoering tekening Stutterheim Mosebacke Maatvoering in cm