30 dagen retourrecht

 


 

30 dagen retourrecht

Onze belangrijkste prioriteit is dat jij tevreden bent. Daarom kun je jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst kosteloos, zonder opgaaf van reden, aan ons terugsturen.

Simpel retourneren

Retourneren werkt heel simpel. Stop de items samen met de pakbon in een doos, het kan in de originele verpakking. Vraag per e-mail op: 
beaubags.nl/contacts een retoursticker aan. Vermeld hierbij je ordernummer. Print de retoursticker uit en plak hem op de doos. Geef het pakket af bij een DPD Parcel Shop.

Terugstorten van het aankoopbedrag

Terugstorting van je aankoopbedrag, of creditering van je creditcard, gebeurt binnen 1 tot 5 werkdagen na ontvangst van je retourzending.

Ruilen

Wanneer je het artikel wilt ruilen nemen wij uiteraard ook de verzendkosten van je nieuwe bestelling voor onze rekening.
We verzoeken je het artikel terug te sturen en een nieuwe bestelling met het juiste artikel of de juiste maat/kleur via onze webshop te plaatsen.


Vragen

Als je nog vragen hebt over onze retourprocedure, dan kun je die stellen aan een medewerker van onze klantenservice. Tijdens werkdagen zijn wij van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 085-8783543.FILSON MAATVOERING

 

Filson maatvoering voor herenshirts, vesten en buitenkleding:

Hier volgen enkele tips om je te helpen de juiste maat te bestellen. Als je geen meetlint hebt, gebruik dan een stuk touw om het naast een liniaal te houden.

NECK
Meet rond de basis van je nek, met één vinger tussen je nek en het meetlint om een nauwkeurige pasvorm te garanderen.

CHEST
Hang de armen losjes aan je zijkant en meet rond je lichaam, over het breedste gedeelte van je borstkas.

SLEEVE
Plaats je hand op je heup met je arm gebogen op 90 graden. Meet vanaf het midden van de rug van je nek, over de schouder heen, en onder je arm tot aan de pols.

WAIST
Meet rond je taille aan de riemlijn. Houd één vinger tussen de tape en je lichaam om een nauwkeurige pasvorm te garanderen.

HIP
Meet rond het breedste deel van je heup. Houd één vinger tussen je heup en het meetlint om een nauwkeurige pasvorm te garanderen.

GLOVES LENGTH
Meet met je hand open de dominante hand vanaf het uiteinde van je middelvinger tot aan de vouw aan de voet van je handpalm.

GLOVES WIDTH
Meet met open hand de omtrek van je dominante hand net onder je vingers.

Filson Fit Guide

Filson Fit Guide XS-L in cm

Filson Fit Guide XL-XXXL in cm