ALTIJD EN OVERAL stijlvol voor de dag

 

Laptoptassen zijn vaak vooral functioneel en niet mooi. De laptoptassen van BeauBags vormen daar een uitzondering op. Gemaakt van eersteklas leer en in hippe modellen voor hem en haar zijn deze laptoptassen een lust voor het hoog. Alle tassen worden handgemaakt en zijn niet alleen heel erg mooi, maar dragen ook nog comfortabel.

Laptoptassen voor vrouwen en mannen.

Zowel voor mannen als voor vrouwen kun je bij BeauBags een keuze maken uit verschillende hippe modellen, die vervolgens in de kleur van je keuze naar je opgestuurd worden. De maten van de laptops staan erbij, zodat je zeker weet dat je laptop erin past. Ook grote 17 inch laptops passen in de tassen van BeauBags, zonder dat het overduidelijk is dat je een laptop bij je hebt. Niet alleen mooi, maar ook heel veilig.

Een laptoptas die je ook als dagelijkse dag gebruikt. Dat is handig!

Het handige aan de tassen van BeauBags is dat je ze niet alleen als laptoptas kunt gebruiken. Ze zijn zo mooi, dat ze ook na werktijd leuk zijn om mee te nemen. Alles past erin en dankzij de handige vakjes van de tassen vind je makkelijk je sleutels terug. Zo kom je altijd en overal stijlvol voor de dag. Betalen kan bij BeauBags veilig en makkelijk en eenmaal betaald ontvang je in de meeste gevallen je tas al de volgende dag.