Terug

Topo Designs Rover Pack Royal Black

Topo Designs

Topo Designs Rover Pack Royal Black

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

€ 149,00
incl. 21% BTW, gratis levering, gratis retour

Uitverkocht

Product Informatie - Topo Designs Rover Pack Royal Black

De Topo Designs Rover Pack Royal Black. Een tijdloze rugzak met moderne functionaliteiten voor dagelijks gebruik zowel privé als zakelijk.

Topo Designs Rover Pack Royal Black, sterke, moderne en tijdloze rugzak


TOPO DESIGNS ROVER PACK ROYAL BLACK, sterke, moderne en tijdloze rugzak.

Niet te groot, niet te klein, en zeker niet te simpel, deze Topo Designs Rover Pack is een van de geweldige rugzakken van Topo DesignsTopo wilde een rugzak met een tijdloze uitstraling maar dan wel eentje met moderne functionaliteiten. En dat is gelukt, en hoe!

De Topo Designs Rover Pack Royal Black beschikt over een ruige 1000d Cordura® basis voor duurzaamheid en een lichtgewicht waterbestendig "Pack Cloth" bovenkant. Hierdoor is deze rugzak sterk en licht, blijven al je spullen droog en neem je hem overal makkelijk mee naar toe. De binnenkant van deze rugzak sluit je met een trekkoortsluiting en daaroverheen valt een stormflap die ervoor zorgt dat water niet je rugzak in loopt. Er zijn 2 externe ritsvakken zodat je je spullen makkelijk en snel kwijt kan. In het speciale laptopvak kan de laptop geplaatst worden waardoor deze niet beschadigd. Flesjes met drinken of extra uitrusting kunnen in de vakken aan de zijkant worden geplaatst en extra strak worden getrokken met de compressie banden. 

Deze Topo Designs Rover Pack kan dus overal mee naar toe en is ideaal zowel voor privé als zakelijk gebruik. 

ALLE TOPO DESIGNS ROVER PACKS ZIJN HANDGEMAAKT IN COLORADO, USA

1000d Cordura®, de basis voor duurzaamheid.

Topo Designs gebruikt voor deze Trip Pack 1000D Cordura® voor de buitenkant. 1000D Cordura® is een zeer sterk nylon met een urethaan coating waardoor het een uitstekende scheurvastheid heeft en zeer slijtvast is. UItermate geschikt voor de zwaarste taken en slijtage.

Wat experts zeggen over 1000D Cordura®; "Behoefte aan stof voor de zwaarste taken en slijtage? Deze 1000 Denier Cordura is geschikt voor elk veeleisend project. Deze zeer zware nylon met urethaan coating heeft een uitstekende scheurvastheid en is zeer slijtvast. Deze stof is verbazingwekkend taai en veelzijdig. We raden deze stof aan voor projecten zoals sterke duffles, rugzakken, bagage met zachte zijkanten, cameratassen en koffers voor muziekinstrumenten, en go-kart racepakken".

LEVENSLANGE GARANTIE

Het belangrijkste doel bij Topo Designs is om producten te bouwen die de tand des tijds doorstaan en overal op de wereldkaart werken. Topo wil minder producten maken, wil graag producten maken die eindeloos gecombineerd kunnen worden en gebruik worden in elke omgeving. Of je nu naar het eind van de wereld reist of het binnenland in gaat, ze willen er zeker van zijn dat alles wat ze maken, elk jaar weer in één stuk terugkomt. Topo Designs gebruikt de hoogste kwaliteit stoffen, hardware en materialen en staat volledig achter met hun levenslange garantie.

TOPO DESIGNS ZAL ELK PRODUCT DAT EEN MOGELIJK DEFECT VERTOONT REPAREREN OF VERVANGEN.


Topo Designs Rover Pack Productinformatie

Schrijf uw eigen beoordeling

Plaats hier een beoordeling over: Topo Designs Rover Pack Royal Black

Hoe waardeer je dit product? *

  Your rate 1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
kwaliteit
design
service
Merk Topo Designs
Kleur Royal
Afmetingen (BxHxD) 28x43x12,5 cm
Volume 20 L
Materiaal 1000D Cordura®, 400D nylon pack cloth, 420D nylon pack cloth liner, 1050D ballistic Cordura® on select colors
Specificaties >Heavy duty plastic hardware
>Lichtgewicht draagbanden met "mesh" achterzijde
>Koordsluiting
>Laptop vak aan de binnenkant, passend voor de meeste 15 inch laptops
>Ritsvak op voorkant
>Ritsvak in flap
>Vakken aan de zijkanten voor waterflessen of extra uitrusting
>Compressiebanden
Garantie MAP Guarantee™. Topo Designs biedt een redelijke levenslange garantie tegen materiaal- en fabricagefouten. De garantie van Topo Designs dekt geen schade veroorzaakt door verwaarlozing, onjuist onderhoud, ongelukken of normale slijtage.
Merk beschrijving Opgegroeid in de bergen van het Westen, gebruikt Topo gereedschap uit hun vroegste herinneringen. Ze zijn vissers, jagers, ski-instructeurs, wandelaars, klimmers, fietsers, reizigers en ze hebben allemaal gezocht naar gereedschap dat echt werkt. Topo zocht naar skigereedschap in Frankrijk, tassen uit Japan en door het vele zoeken hebben ze iets gecreëerd van hunzelf.
Gemaakt in Verenigde Staten