Terug

Topo Designs Key Clip Olive

Topo Designs

Topo Designs Key Clip Olive

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

€ 19,00
incl. 21% BTW, gratis levering, gratis retour

Dit product is op voorraad!

Product Informatie - Topo Designs Key Clip Olive

Topo Designs Key Clip, klein maar machtig. Topo Designs Key Clip is de held die je vaak verloren sleutels verdienen.

OF

 

TOPO DESIGNS KEY CLIP BLACK
houd sleutels bij de hand en zichtbaar met de Key Clip.

 

Topo Designs Key Clip Olive, houd sleutels bij de hand en zichtbaar met de Key Clip

 

Houd sleutels bij de hand en zichtbaar met de Topo Designs Key Clip Olive. Deze stevige aluminium en nylon combo accessoire is gemakkelijk te vinden in een tas, bevestigd aan een rugzak, of vastgeklikt aan je riem voor het gemak.

PRODUCTOMSCHRIJVING

Klein maar krachtig. De Topo Designs Key Clip is de held die je vaak verloren sleutels verdienen. Topo Designs maakte deze duurzame sleutelhanger van 3,2 cm heavy-duty nylon webbing en verankerde het aan elke kant met een sleutelring en een Custom Topo Designs karabijnhaak clip.

Wordt geleverd met een Custom Topo Designs aluminium karabijnhaak clip, heavy-duty dubbele nylon webbing band, aluminium sleutelring en is gemaakt van lichtgewicht aluminium en sterk nylon webbing.

MAP GUARANTEE™, LEVENSLANGE GARANTIE

Het belangrijkste doel bij Topo Designs is om producten te maken die de tand des tijds doorstaan en overal op de wereldkaart te gebruiken zijn. Topo Designs wil minder producten maken, wil graag producten maken die eindeloos gecombineerd worden en gebruikt worden in elke omgeving. Of je nu naar het eind van de wereld reist of het binnenland in gaat, ze willen er zeker van zijn dat alles wat ze maken, elk jaar weer in één stuk terugkomt. Topo Designs gebruikt de hoogste kwaliteit stoffen, hardware en materialen en staat volledig achter haar kwaliteit en duurzaamheid.

Daarom biedt Topo Designs op alle tassen, rugzakken en accessoires een redelijke levenslange garantie tegen materiaal- en fabricagefouten. De garantie dekt geen schade veroorzaakt door verwaarlozing, onjuist onderhoud, ongelukken of normale slijtage.

Topo Designs tassen, rugzakken en accessoires, bestel je bij BeauBags, Authorized International Topo Designs Dealer en jouw Topo Designs specialist. Persoonlijk & deskundig advies | Europa’s grootste Topo Designs assortiment | Gratis levering & retour | Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis | 60 dagen retourrecht.

De Topo Designs Key Clip is een van de vele accessoires van Topo Designs in onze grote en zorgvuldig geselecteerde collectie. Bekijk de complete collectie van Topo Designs in onze online shop.

Topo Designs Key Clip, keep keys handy and visible with the Key Clip

TOPO DESIGNS - Made For Anywhere On Your Map.

Schrijf uw eigen beoordeling

Plaats hier een beoordeling over: Topo Designs Key Clip Olive

Hoe waardeer je dit product? *

  Your rate 1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
kwaliteit
design
service
Merk Topo Designs
Kleur Olijf
Afmetingen (BxHxD) 14 cm lang
Volume Nee
Materiaal Lichtgewicht aluminium, nylon banden
Specificaties >Op maat gemaakte Topo Designs aluminium karabijnhaak clip
>Sterke dubbele nylon banden
>Aluminium sleutelhanger
Garantie MAP Guarantee™. Topo Designs biedt een redelijke levenslange garantie tegen materiaal- en fabricagefouten. De garantie van Topo Designs dekt geen schade veroorzaakt door verwaarlozing, onjuist onderhoud, ongelukken of normale slijtage.
Merk beschrijving Made For Anywhere On Your Map.

Topo Designs is in 2008 in Colorado opgericht en vanaf het begin hebben de outdoor-enthousiaste oprichters zich gericht op maximale functionaliteit en minimalistische uitstraling.

Simplicity first is waar Topo Designs voor staat. Maar altijd in combinatie met een retro look.
Ze onderscheiden zich in de industrie door het vinden van die sweet spot tussen stedelijke en outdoor functionaliteit. In plaats van te kiezen voor de stad of de wildernis omarmt Topo Designs beide, waarbij een balans wordt gevonden tussen retro look en moderne functionaliteit.

Bij Topo Designs zijn ze geworteld in de bergcultuur en het buitenleven, maar ze houden ervan om steden te verkennen en wereldreizen te maken. Ze zoeken naar beproefde klassiekers als inspiratiebron en maken gebruik van innovatieve technologieën om een tijdloze look met moderne functionaliteit te garanderen.
Topo Designs is ongecompliceerd en utilitair, maar met gevoel voor design en stijl door eenvoud.

Gemaakt in Vietnam