30 dagen retourrecht

 


 

30 dagen retourrecht

Onze belangrijkste prioriteit is dat jij tevreden bent. Daarom kun je jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst kosteloos, zonder opgaaf van reden, aan ons terugsturen.

Simpel retourneren

Retourneren werkt heel simpel. Stop de items samen met de pakbon in een doos, het kan in de originele verpakking. Vraag per e-mail op: 
beaubags.nl/contacts een retoursticker aan. Vermeld hierbij je ordernummer. Print de retoursticker uit en plak hem op de doos. Geef het pakket af bij een DPD Parcel Shop.

Terugstorten van het aankoopbedrag

Terugstorting van je aankoopbedrag, of creditering van je creditcard, gebeurt binnen 1 tot 5 werkdagen na ontvangst van je retourzending.

Ruilen

Wanneer je het artikel wilt ruilen nemen wij uiteraard ook de verzendkosten van je nieuwe bestelling voor onze rekening.
We verzoeken je het artikel terug te sturen en een nieuwe bestelling met het juiste artikel of de juiste maat/kleur via onze webshop te plaatsen.


Vragen

Als je nog vragen hebt over onze retourprocedure, dan kun je die stellen aan een medewerker van onze klantenservice. Tijdens werkdagen zijn wij van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 085-8783543.



Terug

Filson Rugged Twill Travel Tray 11069157-Black

Filson

Filson Rugged Twill Travel Tray 11069157-Black

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

€ 39,00
incl. 21% BTW, gratis levering, gratis retour

Dit product is op voorraad!

Product Informatie - Filson Rugged Twill Travel Tray 11069157-Black

Rugged Twill, fully closable catch-all tray inspired by vintage paratrooper gear.

OF
Filson Travel Tray, unfailing goods

FILSON TWILL TRAVEL TRAY, ultimate Filson accessoire.

This Rugged Twill catch-all travel tray snaps to itself to create a bowl for keys and coins, then snaps flat into an enclosed pocket when you need to leave. Bridle Leather accents add durability.

MADE IN USA, "Might as Well Have the Best"

Schrijf uw eigen beoordeling

Plaats hier een beoordeling over: Filson Rugged Twill Travel Tray 11069157-Black

Hoe waardeer je dit product? *

  Your rate 1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
kwaliteit
design
service
Merk Filson
Kleur Zwart
Afmetingen (BxHxD) 23 cm diam.
Materiaal Rugged Twill + Bridle Leather
Specificaties >Easy snap closure
>Water-repellent, durable materials
>Edges are bound with saddle-grade Bridle Leather for durability and integrity
Thema Everyday; Travel
Garantie Limited Lifetime warranty against material and workmanship defect
Merk beschrijving FILSON the AMERICAN EXPERIENCE, robuuste kwaliteit voor meer dan 100 jaar. Filson, een toonaangevende outdoormerk voor outdoor enthousiastelingen. Ze staan bekend om de hoogste kwaliteits producten die voor de zwaarste omstandigheden geschikt zijn. Daarom krijg je van Filson levenslange garantie op al hun producten. Ze gebruiken de beste wol, ruwe katoen en echte tuig leder, allemaal afkomstig uit Seattle. Alleen de beste kwaliteit en duurzaamheid wordt verwerkt in de producten van Filson. Alle tassen en kleding zijn gemaakt van natuurlijke materialen die bestand zijn tegen de ergste omstandigheden en gaan decennia mee, in sommige gevallen voor de volgende generaties. Robuust, duurzaam en comfortabel. Deze kwaliteiten gaan nooit verloren. Filson reputatie is gebaseerd op betrouwbaarheid, tevredenheid en eerlijkheid. Het merk is favoriet onder jagers en vissers, ingenieurs en ontdekkingsreizigers, zeelieden en mijnwerkers en iedereen die een passie voor het buitenleven heeft.
Gemaakt in Verenigde Staten