30 dagen retourrecht

 


 

30 dagen retourrecht

Onze belangrijkste prioriteit is dat jij tevreden bent. Daarom kun je jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst kosteloos, zonder opgaaf van reden, aan ons terugsturen.

Simpel retourneren

Retourneren werkt heel simpel. Stop de items samen met de pakbon in een doos, het kan in de originele verpakking. Vraag per email op: 
cs@yourhelpdesk.eu een retourstikker aan. Vermeld hierbij je ordernummer. Print de retourstikker uit en plak hem op de doos. Geef het pakket af bij een DPD Parcel Shop.

Terugstorten van het aankoopbedrag

Terugstorting van je aankoopbedrag, of creditering van je creditcard, gebeurt binnen 2 tot 5 werkdagen na ontvangst van je retourzending.

Ruilen

Wanneer je het artikel wilt ruilen nemen wij uiteraard ook de verzendkosten van je nieuwe bestelling voor onze rekening.
We verzoeken je het artikel terug te sturen en een nieuwe bestelling met het juiste artikel of de juiste maat/kleur via onze webshop te plaatsen.


Vragen

Als je nog vragen hebt over onze retourprocedure, dan kun je die stellen aan een medewerker van onze klantenservice. Tijdens werkdagen zijn wij van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 085-8783543.Terug

Shinola Zip Top Messenger

Van hoog naar laag sorteren

Tabel Lijst

per pagina
Sale
Shinola The Runwell Backpack Black Shinola The Runwell Backpack Black
 
Shinola

Shinola Zip Top Messenger Black

normaal: € 1.059,00

NU € 629,00

Van hoog naar laag sorteren

Tabel Lijst

per pagina

SHINOLA ZIP TOP MESSENGER, prachtige lederen messengers voor het handige opbergen van al jouw dagelijkse essentieels en nog veel meer.

De Shinola's Zip Top Messenger tas is een slim alternatief voor de vaak te volle aktetas. Geïnspireerd op vintage camera tassen, zijn deze messengers ontworpen in Shinola's Detroit leerstudio en vervaardigd uit het beste natuurlijk gelooide, Amerikaanse leer. De karakteristieke vakken op de voorkant van de tas zijn groot en volumineus en geven veel opbergruimte voor spullen die je graag snel maar veilig bij de hand wilt hebben. Ondanks de vele vakken is het de ontwerpers gelukt deze tas een verfijnde uitstraling mee te geven, en dat is wat je noemt vakmanschap.