Terug

Shinola

Er komen geen producten overeen met de selectie.

SHINOLA TASSEN SHINOLA BAGS, the AMERICAN EXPERIENCE: lederwaren gemaakt voor de rest van je leven.

De 12.000 vierkante voet (ca. 1114 m2) grote Shinola lederwaren fabriek produceert kleine lederwaren en mooie lederen tassen, met gebruikmaking van traditionele, arbeidsintensieve methoden in combinatie met moderne hi-tech en op maat gemaakte Italiaanse machines. Zoals alle lederen horloge bandjes van Shinola zijn deze producten gemaakt van leer dat gelooid is in een van de oudste en fijnste leerlooierijen van Amerika.

Elk leer van Shinola krijgt zijn oorsprong in Shinola's Leather Design Studio in het hart van Detroit, Michigan. Aan de hand van schetsen en notities van hun design directeuren maken, knippen en bouwen de studiopatronenmakers elk stuk van schets tot voorbeeld met Amerikaans leer dat in een van de oudste en fijnste Amerikaanse leerlooierijen is gelooid.

De kwaliteit van het ambacht is Shinola's focus. Ze werken doelbewust samen met een geselecteerde groep Amerikaanse fabrikanten om hun ledercollectie op schaal te produceren met behulp van de beste hardware uit de hele wereld samen met Amerikaans leder.

Vlak naast de Shinola Leather Factory ligt Shinola's Leather Studio, waar Shinola tassen en kleine lederwaren van schets tot proef gemaakt worden door Shinola-ontwerpers.

BeauBags is een geautoriseerde internationale Shinola Dealer. Alle producten van Shinola zijn op voorraad en bestel je op werkdagen voor 22:00 uur dan versturen wij nog dezelfde dag. Levering en retourzendingen zijn daarbij altijd kosteloos en je mag altijd ruilen of je krijgt je geld terug.

Shinola Desingstudio and Leather Factory

Shinola Creative Director

Shinola from sketch to sample

Shinola sample making

Shinola Leather Factory