Terug

Knomo

Er komen geen producten overeen met de selectie.

KNOMO TASSEN KNOMO BAGS: laptoptassen met een stijlvolle uitstraling en uitstekende afwerking voor zakelijk en dagelijks gebruik.

Het Britse merk Knomo is onderscheidend met zijn leren laptoptassen door de combinatie van kwaliteit, hedendaags design en functionaliteit. Hierdoor zijn Knomo laptoptassen uitermate geschikt voor zakelijk en dagelijks gebruik.

Knomo is opgebouwd uit twee woorden: Knowledge en Mobility. Knowledge omdat Knomo verstand heeft van kwalitatief hoogstaand design, en Mobility omdat de technologie zorgt voor mobiliteit en flexibiliteit. De K wordt overigens niet uitgesproken.

Bij Knomo begrijpen ze dat je altijd onderweg bent, en zij passen hier hun collecties dan ook op aan door middel van lichtgewicht en stevige ontwerpen.

BeauBags is een geautoriseerde internationale Knomo Dealer. Alle tassen van Knomo zijn op voorraad en bestel je op werkdagen voor 22:00 uur dan versturen wij nog dezelfde dag. Levering en retourzendingen zijn daarbij altijd kosteloos en je mag altijd ruilen of je krijgt je geld terug.