Terug

Filson Sportsman Bags

Van hoog naar laag sorteren

Tabel Lijst

per pagina
Sale
Filson Sportsman Dry Bag 20115941-Green Filson Sportsman Dry Bag 20115941-Green
Filson

Filson Sportsman Dry Bag 20115941-Green

normaal: € 429,00

NU € 299,00

Filson Heritage Sportsman Bag 11070073 Orange/Tan Filson Heritage Sportsman Bag 11070073 Orange/Tan
Filson

Filson Heritage Sportsman Bag 11070073-Orange/Dark Tan

€ 499,00

Uitverkocht

Filson Heritage Sportsman Bag 11070073 Tan/Otter Green Filson Heritage Sportsman Bag 11070073 Tan/Otter Green
Filson

Filson Heritage Sportsman Bag 11070073-Tan/Otter Green

€ 499,00

Uitverkocht

Van hoog naar laag sorteren

Tabel Lijst

per pagina

FILSON SPORTSMAN BAGS, veelzijdige tassen met comfortabele draageigenschappen voor sport of een weekendje weg.

De Filson Heritage Sportsman Bags en de Filson Sportsman Utility Bags zijn uiterst duurzame en zeer goed doordachte sporttassen van Filson.

Gemaakt van onverwoestbaar canvas en met een opmerkelijke draagcapaciteit voor reis, sport, veld of krachthonk. Deze Filson Bags zijn een zeer goede keus voor reizigers en sporters, zitten vol met Filson’s klassieke uitstraling, en veel belangrijker, ze zijn echt super functioneel.

Het bijzondere aan deze Filson Sportsman Bags is misschien wel dat je het hoofdcompartiment kunt verdelen in twee- of drie ruimtes door de twee snap-out panelen te verplaatsen. Zeer handig voor het scheiden van schoenen en kleding of van vuile kleren van schone. Je kunt het ook gebruiken om snel de layout van de tas aan te passen aan al je reis behoeftes.

Vind jij het belangrijk om snel te vinden wat je nodig hebt? Door gebruik te maken van de vele vakken en vakjes is het altijd mogelijk je uitrusting efficient te organiseren zodat jij direct klaar bent voor actie.

Alle Filson Sportsman Bags zijn goed af te sluiten met stoere, messing ritsen, hebben een extra leren grip bij de hengsels en worden geleverd met goede en sterke schouderbanden. Hierdoor dragen deze tassen zelfs met een volle lading erg comfortabel.

MADE IN USA, onverwoestbaar en erg handig in gebruik.

Kort samengevat; de Filson Sportsman Bags houden je spullen goed georganiseerd en klaar voor gebruik. Laten je nooit in de steek en zorgen ervoor dat jij in stijl naar de sportschool of op reis gaat.