Terug

Atelier de l'Armée

Er komen geen producten overeen met de selectie.

ATELIER DE L'ARMÉE: gemaakt voor de progressieve en creatieve stadsnomade.

Atelier de l’Armée staat voor goed gemaakte en duurzame producten en gebruikt daarbij de beste materialen die beschikbaar zijn. Atelier de l’Armée streeft er naar ecologisch en ethisch bewust te zijn.

De collecties van Atelier de l’Armée zijn geïnspireerd door een op werk gerichte wereld. We zijn hardwerkende mensen, pendelaars, reizen in, uit en rond de stad om naar het werk te komen. We vertrouwen op kwalitatief goede producten om ons van plaats naar plaats te begeven. Elke stads nomade zal zijn ultieme reisgenoot vinden in de producten van Atelier de l’Armée; hun producten zorgen ervoor dat persoonlijke spullen worden beschermd op een functionele en stijlvolle manier - stijl en functionaliteit gaan hand in hand. Alle Atelier de l’Armée tassen en rugzakken zijn waterafstotend, de meeste hebben een gevoerd laptop compartment en genoeg vakken en binnenruimte om al je persoonlijke spullen te kunnen opbergen.

Als het gaat om het compleet maken van een outfit, zijn accessoires voor Atelier de l'Armée een belangrijk element. Zij geloven in slow fashion door het creëren van tassen die de moeite waard zijn om een mensenleven mee te gaan. De ontwerpen van Atelier de l'Armée worden verfijnd met een mannelijke touch, zijn tijdloos, luxe en gemaakt met veel oog voor detail. De hoogste kwaliteit leer, echt vakmanschap en duurzaamheid zijn samengebracht in elk ontwerp.

Atelier de l'Armée staat voor vakmanschap;hun ontwerpen zijn gemaakt met oog voor detail en perfectie. Elke tas is handgemaakt in Nederland of Italië. De fabrikanten waarmee gewerkt wordt zijn ambachtslieden met jarenlange ervaring en kennis. Zij produceren tassen met passie en zij concentreren zich op details. Atelier de l'Armée maakt geen uitzonderingen op kwaliteit, en dat blijkt; hun producten zijn duurzame goederen, en, indien gebruikt met liefde, zullen ze een leven lang meegaan.

BeauBags is een geautoriseerde internationale Atelier de l’Armée Dealer. Alle tassen van Atelier de l’Armée zijn op voorraad en bestel je op werkdagen voor 22:00 uur dan versturen wij nog dezelfde dag. Levering en retourzendingen zijn daarbij altijd kosteloos en je mag altijd ruilen of je krijgt je geld terug.

Atelier de l'Armée, bags, backpacks and accessoires